Voorstellen nieuw werkgroep lid

Solveigh (links) aan het werk met een bezoekster

Na het vertrek van Carla hebben we Solveigh bereid gevonden om ons team te komen versterken. We zijn heel blij dat we haar als nieuw werkgroep lid mogen verwelkomen. Ze stelt zich hieronder aan u voor;

Voorstellen Solveigh van Zaal

Ruim 30 jaar heb ik als juridisch secretaresse gewerkt op een vreemdeling- en vluchtelingenrecht advocatenkantoor.  Vooral het contact met mensen uit al die andere culturen, het soms met handen en voeten moeten communiceren, de schrijnende verhalen, het gevoel dat je vaak echt iets voor hen kon betekenen, dat alles maakte dat mijn hart bij dat rechtsgebied lag. 
Zowel taal als andere culturen hebben mijn warme belangstelling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik mij als vrijwilliger heb aangemeld voor het taalcafé. Daar ben ik iedere donderdagmiddag present. 
Ik hoop een extra bijdrage aan ons taalcafé te kunnen leveren in de werkgroep.


Hartelijke groeten, Solveigh van Zaal

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.