Fietscursus

In januari gaat de Hilde foundation weer een fietscursus organiseren voor vrouwen.

Waarom is leren fietsen in Nederland zo cruciaal, vooral voor vrouwen? Hier zijn enkele redenen waarom dit project zo belangrijk is:

1. Fietsen is een essentieel vervoermiddel in Nederland

Nederland staat bekend om zijn fietsvriendelijke infrastructuur en cultuur. Fietsen is hier niet alleen een vrijetijdsbesteding, maar ook een serieuze manier van transport. Voor vrouwen kan het leren fietsen de mobiliteit vergroten en hen onafhankelijker maken.

2. Gezondheid en Welzijn

Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Het houdt je actief en fit. Door te fietsen, versterk je je lichaam en verbeter je je conditie. Dit is een belangrijk aspect van ons programma: De Hilde Foundation wil vrouwen helpen om gezonder en fitter te worden.

3. Sociale Integratie

Deze fietscursus is niet alleen gericht op het aanleren van fietsvaardigheden, maar ook op het opbouwen van sociale contacten. Samen fietsen verbindt mensen en draagt bij aan een sterkere gemeenschap.

Wil je ook meedoen?

Stuur dan een e-mail: info@foundationhilde.com of een sms via WhatsApp 06-13174118 met de volgende contactgegevens:

Naam:

E-mailadres:

telefoon:

Later worden alle informatie, het rooster, de naam van de docent, wat ze van de cursus verwachten, etc. naar de studenten gestuurd.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.