Samen bouwen aan een betere toekomst

Initiatief van Wereldvrouwen

Wereldvrouwen is een groep vrouwen die zich inzet voor een beter contact tussen vrouwen met verschillende culturele achtergronden en voor betere kansen voor vrouwen die als vluchteling of op een andere manier hierheen gekomen zijn. De groep Wereldvrouwen is onderdeel van het Oecumenisch Vrouwen Netwerk Noord Holland.

Wij hebben gemerkt dat het voor vrouwen die als vluchteling naar Nederland gekomen zijn en die de ambitie hebben een eigen leven en inkomen op te bouwen, vaak heel moeilijk is om te weten waar zij heen moeten of hoe zij dat moeten aanpakken. Met name geldt dat voor vrouwen die in hun eigen land al een goede opleiding hadden en een goede baan hadden maar hier door alle regeltjes over diploma’s enz. niet verder komen. Of vrouwen die graag willen studeren maar ook niet echt weten hoe ze hier verder kunnen komen.

Een aantal vrouwen met veel werkervaring en een breed netwerk heeft zich bereid verklaard deze vrouwen te steunen en ze een zetje in de goede, door hunzelf gekozen , richting te geven. Het gaat dan vooral om vrouwen die al goed Nederlands spreken en die dus al een aantal jaren hier zijn. 

Mocht je iemand weten die aan deze beschrijving voldoet of die graag meer zou willen dan dat wat haar tot nu toe werd aangeboden dan kun je haar bij ons aanmelden. Na een eerste gesprek kijken wij welke coach haar zou kunnen helpen. 

Neem dan contact op met : Tineke van der Kraan (email: tinekevanderkraan@gmail.comof telefoon 06-44580544) 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *