Migrantendag Oogproblemen

Migrantendag

Op 06 november 2021
Locatie: Den Haag Centraal Station (ZZIIN Conference Center)

Ben je migrant met een niet-Westerse afkomst en een visuele beperking? Dan loop je misschien tegen problemen aan. Of heb je juist mooie oplossingen gevonden. Of ben je op zoek naar informatie. Of ben je gewoon benieuwd naar de ervaringen van anderen.

Kom op 6 november 2021 van 12.00 – 17.00 uur naar het Centraal Station in Den Haag naar de Migrantendag van de Oogvereniging. We halen je op bij de poortjes en begeleiden je naar de zaal. Je hoeft het station niet eens uit. Je kunt alleen komen, maar natuurlijk is ook je begeleider welkom.

Wat gaan we doen?

Eerst en vooral: elkaar ontmoeten en gezellig samen zijn. Er is af en toe een kort optreden door musici met een visuele beperking. Natuurlijk zorgen we ook voor lekker en halal eten. Je kunt meedoen aan een leuke quiz in de taalsfeer waarbij we veel zullen lachen.

Ondertussen kun je ervaringen delen, brainstormen we over hoe dingen beter kunnen, leren we van elkaars succesjes en successen. In Nederland is het voor mensen met een visuele beperking mogelijk om je te ontwikkelen, te ontplooien en te werken. Ook daar hebben we het over.

Steunpunt Werk en de Oogvereniging vertellen je over de mogelijkheden.

Misschien ga je met nieuwe dromen naar huis. En in ieder geval met nieuwe kennis en vast ook nieuwe kennissen, met wie je ook na deze middag contact op kunt nemen. Samen bereik je meer.

Meer informatie en aanmelden

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Dat kan:

Het maakt niet uit hoe lang je al in Nederland bent, je bent van harte welkom op deze dag.

De Migrantendag wordt mede mogelijk gemaakt door het Bartiméus Fonds.

Praktische informatie

Plaats: Den Haag Centraal Station (ZZIIN Conference Center)

Hoe laat: 12.00 tot 17.00 uur

Kosten: de toegang is gratis

(bron: https://www.oogvereniging.nl/agenda/migrantendag/)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.