Koken en kieken

KOKEN & KIEKEN – 450 jaar Alkmaar Victorie

Hou jij van lekker eten en heb je geen last van cameravrees? Dan nodigen we jou uit om op 29 april 2023 bij ons in Eetlokaal KEK te komen eten met een dierbaar persoon. Dit kan een ouder(s) en kind(eren) zijn, een persoonlijk maatje uit de buurt, vriend(in) of de buurman/vrouw. De deelname is gratis, maar er wordt wel gefotografeerd voor een boek en expositie. Er worden traditionele/wereldse gerechten gekookt met een verhaal en een fotograaf. Dit vanwege 450 jaar Alkmaars Victorie.

Dit jaar wordt 450 jaar Alkmaars Victorie uitgebreid gevierd. Daarvoor heeft Het Fotocafé een mooie subsidie gekregen om 6 à 7 diverse wijkcentra in Alkmaar Koken & Kieken te organiseren. Eetlokaal KEK van Ontmoetingscentrum Wijkwaard wordt 1 van de locaties. Er wordt samengewerkt met het Fotocafé en Kees Beets van Thuis aan Tafel.

Kees gaat samen met Nezha en nog een vrijwilliger 2 gerechten maken. Tijdens de avond leggen twee fotografen (van Fotocafé) komen deze avond de voorbereidingen/het koken en het eten vastleggen op beeld.

De foto’s worden geselecteerd en verwerkt tot een boek. Ook worden de foto’s later dit jaar geëxposeerd in Alkmaar. Heb jij interesse en geen cameravrees? Kom dan even langs bij OntmoetingsCentrum Wijkwaard, Muiderwaard 240 of mail naar CSA@Wijkwaard.nl. Vooraf vragen we je wel of je een document wilt ondertekenen voor portretrechten. Dit i.v.m. privacy technische beweegredenen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.